Formuepleje Penta vinder 1. og 3. plads ved de nordiske mesterskaber for investeringsfonde

Ved det nordiske mesterskab for hedgefonde, Nordic Hedge Award 2016, vandt Formuepleje Penta guld i kategorien for bedste multistrategier og en bronzemedalje i den samlede konkurrence for alle hedgefonde i Norden. Det blev afsløret ved en ceremoni i Stockholm onsdag aften, den 26. april.

”Vi er meget glad for den fine anerkendelse Penta har opnået – en indsats, som er kommet alle vores investorer til gode gennem de solide afkast Penta, har leveret de seneste mange år. Samtidig er vi også meget ydmyge over at modtage prisen, da det stiller, om muligt, endnu højere krav til, at Formuepleje skal blive ved med at levere afkast af høj kvalitet til investorerne – ikke bare for Penta, men for alle vores fonde,” siger direktør Søren Astrup.

3. bedst blandt 334 fonde

Blandt 35 nordiske hedgefonde vandt Formuepleje Penta førstepladsen i kategorien multistrategier. Bedømmelsen lægger vægt på en række kriterier, der måles samlet - både kvantitativt og kvalitativt. Der vurderes blandt andet på leveret afkast på flere tidshorisonter, relativ performance i forhold til indekset, risikojusteret afkast, absolut leveret afkast, med mere.

Yderligere vandt Formuepleje Penta en flot 3. plads i den samlede vurdering blandt alle de 334 fonde, der indgår i Nordic Hedge Fund Indekset. For to år siden vandt Formuepleje Penta en tredjeplads inden for multistrategier.

Nordic Hedge Fund Award er en nordisk medievirksomhed, der formidler nyheder og information om nordiske hedgefonde og årligt uddeler priser inden for syv forskellige kategorier. Læs mere her.

 

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>