Donald Trump og Kim Jong-un skaber markedsuro

Den seneste opblussen i retorikken mellem USA og Nordkorea har skabt nogle rystelser på de finansielle markeder. Intet substantielt har dog ændret sig for Formueplejes porteføljer, siger direktør Søren Astrup.

Den amerikanske præsident Donald Trumps meget håndfaste trusler over for Nordkorea har givet bølgeskvulp på de finansielle markeder, der er noget mere rystede, end vi har set hen over foråret og sommeren, hvor vi har vænnet os til meget små kursudsving.

Det har skabt en god del tryghed blandt investorerne, men med præsident Trump og nordkoreanske Kim Jong-un på den retoriske krigssti er uroen blusset op. Men selv om det giver nogle lette rystelser, bør investorerne ifølge direktør Søren Astrup have is i maven.

"Investorerne bør se igennem retorikken, og der er isoleret set ingen grund til at foretage ændringer i porteføljen her og nu. Der er således ikke grobund for at tro, at situationen med Nordkorea kan afspore de positive takter, der er i det synkrone globale opsving," siger han og tilføjer:

"Indtil videre er det mest retorik, og selv om krig mellem USA og Nordkorea selvfølgelig er et risikoscenarie, man skal tage højde for i sine overvejelser, anser vi det ikke for realistisk."

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>