Bliv opdateret på de gode investeringer: Kom gratis til InvestorDagen i København

InvestorDagen, som er årets største event for private investorer, løber den 19. september 2017 igen af stablen i København. Vanen tro kan Formueplejes investorer deltage gratis på messen, hvor der er mulighed for at blive opdateret på de tendenser, der kommer til at sætte dagsordenen for investorer resten af året.

Tirsdag den 19. september 2017 afholder Dansk Aktionærforening InvestorDagen, som er det største event for private investorer, der gerne vil opdateres på seneste nyt fra finansverdenen, møde spændende topchefer og få taget pulsen på sin portefølje. Traditionen tro har Formuepleje endnu en gang fornøjelsen af at invitere sine investorer til at deltage gratis i dagen.

Til efterårets InvestorDagen kan du møde Formueplejes aktiestrateg Otto Friedrichsen, der holder et oplæg, hvor interesserede investorer kan høre mere om udviklingen på de finansielle markeder set fra en aktiestrategs perspektiv. Derudover har du mulighed for at komme tæt på nogle af de større børsselskaber, hvor du kan høre mere om hvordan disse selskaber ser på fremtiden i investeringsverdenen.

Som altid på InvestorDagen kan du møde Formueplejes rådgivere, når Mette Holmgaard, Henrik Iwersen og Helle Snedker hele dagen står klar til at gå i dybden med dine investeringer, svare på spørgsmål og gøre dig klogere på hvor Formuepleje forventer, der er afkast at hente resten af året.

Tid og sted
Tirsdag den 19. september 2017 klokken 11.00 – 19.00
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Amager Boulevard 70, 2300 København S