Årets fjerde nummer af Magasinet FORMUE er ude nu

Årets fjerde udgave af Magasinet FORMUE tager et nærmere kig på den senere tids debat om det økonomiske opsving og et forestående krise. Derudover byder magasinet på en rundtur i Formueplejes investorunivers, hvor en række forskellige emner tages op.

Debat om den globale økonomiske situation og krisesnak har sat dagsordenen for mange finansnyheder den senere tid. I denne udgave af Magasinet FORMUE går vi i dybden med den europæiske økonomi, hvor vi kigger nærmere på, hvordan den økonomiske brand i eurozonen er blevet slukket og analyserer fremtidsudsigterne for Europas økonomi. Manden i spidsen for Formueplejes virksomhedsobligationsteam, Klaus Blaabjerg, giver sit besyv med, når han i et interview forklarer, at markedet for virksomhedsobligationer ikke varsler en ny krise, da de klassiske tegn endnu ikke har vist sig.

På rundtur i Formueplejes investorunivers

I dette magasin har du også mulighed for at komme på rundtur i Formueplejes investorunivers, når du kan læse om det første møde med Formuepleje og blive klogere på vores aktive tilgang til kapitalforvaltning. Du kan også se nærmere på tredje kvartals afkast samt læse om fonden LimiTTellus, der bliver endnu mere aktiv. Samtidig er der mulighed for at få ny viden om pension - nærmere bestemt sportspension for professionelle sportsudøvere - der ligesom alle andre er nødt til at planlægge og forholde sig aktivt til sin pension.

Du har mulighed for at downloade Magasinet FORMUE som PDF eller læs magasinet online her. Vil du gerne læse bladet på papir, kan du bestille Formueplejes gratis intropakke, der indeholder et trykt eksemplar af magasinet.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>