Magasinet FORMUE: Læs det nye nummer

Det nye nummer af Magasinet FORMUE er nu på gaden, og denne gang sætter vi fokus på Formueplejes forventninger til investeringsåret 2016.

2016 bliver efter alt at dømme et spændende investeringsår. I årets første udgave af Magasinet FORMUE ser Formueplejes investeringskomité traditionen tro tilbage på året, der gik, og giver derudover 10 konkrete bud på, hvad vi kan forvente af året, der kommer.

Du kan også blive klogere på Formueplejes strategi og syn på aktier, hvordan man får penge for at låne, og hvad man skal være særligt opmærksom på, når man investerer i virksomhedsobligationer.

Endelig fortæller vi om fordelene ved at have den rigtige strategi for nedsparing og om de afgørende forskelle på aktiekrak og -korrektioner.

Alle investorer, der ønsker det, får automatisk tilsendt magasinet med posten. Du har også mulighed for at downloade Magasinet FORMUE som pdf eller læse online-versionen her. Vil du hellere læse bladet på papir, kan du gratis bestille vores intropakke, som indeholder et trykt eksemplar af Magasinet FORMUE.

 

 

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>