Lene Espersen bliver nyt medlem af Formueplejes bestyrelse

Tidligere erhvervs- og økonomiminister, tidligere udenrigsminister og adm. direktør for Danske Arkitekter, Lene Espersen, indtræder i bestyrelsen for Formuepleje Holding A/S.

Formuepleje Holding A/S har valgt at udvide bestyrelsen med adm. direktør for Danske Arkitekter, Lene Espersen, tidl. erhvervs- og økonomiminister, samt tidl. udenrigsminister. Dermed tilføres bestyrelsen en markant personlighed, der yderligere styrker bestyrelsens faglighed og kompetencer.

Bestyrelsesformand Steffen Ebdrup ser frem til samarbejdet med Lene Espersen og udtaler:

"Udvidelsen af bestyrelsen med en stor kapacitet som Lene Espersen skal ses som et led i det ledelsesmæssige generationsskifte, som blev indledt for fem år siden, blandt andet med henblik på en børsnotering af koncernen inden for en overskuelig årrække.”

Adm. direktør Lene Espersen glæder sig til at blive en aktiv medspiller i en af Danmarks mest spændende finansielle virksomheder og siger:

”Jeg blev hurtigt tiltrukket af det stærke fokus på kundens behov for åbenhed om omkostninger og de imponerende afkast, der ligger i toppen af det, jeg har set fra andre investeringsforvalteres løsninger. Tillige oplever jeg, at Formuepleje har meget stærke kompetencer og et stærkt fokus på formuebevarelse. Forudsætningerne og viljen, finder jeg således, er til stede for at kunne indfri ledelsens ambitiøse målsætninger. Jeg ser derfor frem til samarbejdet med den øvrige ledelse til gavn for kunder, medarbejdere og ejere.”

Pressemeddelelse udsendt den 6. oktober 2016

Spørgsmål besvares af bestyrelsesformand Steffen Ebdrup, telefon: 30 10 22 12, mail: seb@holst-law.com

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>