Læs jubilæumsudgaven af magasinet FORMUE

Læs den nye udgave af magasinet FORMUE, hvor vi fejrer Formueplejes 30 års jubilæum med stor historisk artikel og interview med stifter Claus Hommelhoff.

I år er det 30 år siden, at det Formuepleje, vi kender i dag, blev skabt af de to stiftere Erik Møller og Claus Hommelhoff.

Læs interviewet med Claus Hommelhoff, hvor vi stiller skarpt på Formueplejes unikke kerneværdier, der den dag i dag stadig bærer hele fundamentet for Formuepleje. Læs også jubilæumsartiklen om Formueplejes historie.

Læs desuden:

Uroligt aktiemarked
Vores aktiestrateg, Otto Friedrichsen, analyserer den aktieuro, der prægede den første halvandet måned af året. Han forklarer uroen med opblussende vækstbekymringer i kinesisk økonomi og en faldende oliepris.

Centralbankernes ageren
Den aktuelle stemning på finansmarkederne præges i høj grad af centralbankernes gøren og laden. Senior kapitalforvalter, René Rømer, analyser bankernes rolle i artiklen: De U-uafhængige.

Alle investorer, der ønsker det, får automatisk tilsendt magasinet med posten. Du har også mulighed for at downloade Magasinet FORMUE som pdf eller læse online-versionen her.

Vil du hellere læse bladet på papir, kan du gratis bestille vores intropakke, som indeholder et trykt eksemplar af Magasinet FORMUE.