Læs jubilæumsudgaven af magasinet FORMUE

Læs den nye udgave af magasinet FORMUE, hvor vi fejrer Formueplejes 30 års jubilæum med stor historisk artikel og interview med stifter Claus Hommelhoff.

I år er det 30 år siden, at det Formuepleje, vi kender i dag, blev skabt af de to stiftere Erik Møller og Claus Hommelhoff.

Læs interviewet med Claus Hommelhoff, hvor vi stiller skarpt på Formueplejes unikke kerneværdier, der den dag i dag stadig bærer hele fundamentet for Formuepleje. Læs også jubilæumsartiklen om Formueplejes historie.

Læs desuden:

Uroligt aktiemarked
Vores aktiestrateg, Otto Friedrichsen, analyserer den aktieuro, der prægede den første halvandet måned af året. Han forklarer uroen med opblussende vækstbekymringer i kinesisk økonomi og en faldende oliepris.

Centralbankernes ageren
Den aktuelle stemning på finansmarkederne præges i høj grad af centralbankernes gøren og laden. Senior kapitalforvalter, René Rømer, analyser bankernes rolle i artiklen: De U-uafhængige.

Alle investorer, der ønsker det, får automatisk tilsendt magasinet med posten. Du har også mulighed for at downloade Magasinet FORMUE som pdf eller læse online-versionen her.

Vil du hellere læse bladet på papir, kan du gratis bestille vores intropakke, som indeholder et trykt eksemplar af Magasinet FORMUE.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>