Hold dig opdateret om Brexit og det finansielle marked

Formuepleje vil den kommende tid holde et skarpt øje med den politiske og finansielle uro, som briternes nej til EU fører med sig.

BrexitNyt

Både den økonomiske, finansielle og politiske dagsorden vil den kommende tid være stærkt optaget af konsekvenserne og perspektiver efter den britiske folkeafstemning den 23. juni, hvor et flertal stemte Storbritannien ud af EU.

Formuepleje holder skarpt øje med udviklingen og vil mindst én gang om ugen orientere investorer og andre interesserede fra det særlige spændingsfelt mellem politik, økonomi og finans.

Læs seneste opdatering her

Ønsker du at være på omgangshøjde med udviklingen, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>