Hent Formueplejes nye app

Følg udviklingen i Formuepleje og på de finansielle markeder med et enkelt klik på din smartphone.

Med Formueplejes nye app kan du hurtigt og nemt holde dig opdateret omkring udviklingen på de finansielle markeder og i Formueplejeforeningerne.

I appen har du mulighed for at sammensætte din egen kombination af markedsnyheder, nyheder fra Formuepleje og kursudvikling i de enkelte fonde, så du hele tiden er orienteret om de emner, der er vigtige for dig.

Du kan også tilmelde dig forskellige arrangementer og kontakte medarbejdere via appen, som løbende vil blive opdateret og forbedret.

Appen er gratis og kan downloades til iPhone i App Store.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>