Formuepleje køber aktier

Dagens nyhed om, at Donald Trump bliver USA’s næste præsident har i første omgang medført øget usikkerhed og udsving på de finansielle markeder. Formuepleje har udnyttet udviklingen og har købt aktier ind for over 900 mio. kr. til porteføljerne.

Da der begyndte at tegne sig et billede af, at Donald Trump stod til at vinde det amerikanske præsidentvalg, udløste det stor nervøsitet på de finansielle markeder, hvor aktierne faldt markant på de asiatiske markeder. Tilsvarende faldt den 10 årige amerikanske rente og den mexicanske peso, mens prisen på guld steg.

Investeringskomitéen i Formuepleje havde sat et beredskab op, så man var klar til at købe aktier, hvis netop denne situation skulle opstå. Derfor er der nu købt aktier til vores porteføljer for mere end 900 millioner kroner, svarende til at aktieeksponeringen i vores balancerede porteføljer er øget med cirka 10 procentpoint.

På grund af usikkerheden om, hvad fremtiden med Trump som amerikansk præsident vil bringe, vil usikkerheden forventeligt fortsætte den kommende tid. Formueplejes porteføljer er dog positioneret til at stå igennem den eventuelle yderligere bølgegang på de finansielle markeder.

Med andre ord er det særdeles vigtigt, at man som investor ser på substansindholdet og baggrunden for eventuelle kraftige kursudsving den kommende tid. Og valgresultatet giver i sig selv ikke anledning til, at vi fundamentalt ændrer syn på værdiansættelsen af de aktiver, vi har i porteføljerne.

Dette betyder også at vi, såfremt aktiemarkederne stiger kraftigt, når roen igen falder på, vil reducere aktieeksponeringen igen.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>