Formuepleje inviterer til efterårets InvestorDagen i København

Dansk Aktionærforening byder tirsdag den 20. september velkommen til Danmarks største messe for private investorer. Få en gratis billet og mød mere end 50 udstillere - heriblandt Formuepleje.

Dansk Aktionærforening slår tirsdag den 20. september dørene op til InvestorDagen, som er Danmarks største messe for private investorer. Som sædvanlig har Formueplejes investorer gratis adgang til messen, hvor du får en enestående mulighed for at få tips og inspiration til investeringer.

Denne gang kan du blandt andre møde skatteminister Karsten Lauritzen og direktør Christian Fredrikson, som står i spidsen for firmaet Fingerprints, hvis aktie over de sidste fem år er steget med mere end 9.100 procent.

Formueplejes investeringsstrateg, Henrik Franck vil i løbet af dagen bidrage med indlægget: ”Kan man levere positive afkast, når renten er 0, og aktiemarkederne er urolige?” – nærmere tidspunkt vil fremgå af programmet.

InvestorDagen giver mulighed for at møde mere end 50 udstillere, og naturligvis er Formueplejes formuerådgivere Helle Snedker, Henrik Iwersen og Mette Holmgaard på standen hele dagen, hvor de står klar til at svare på spørgsmål og fortælle om de topresultater, vi har leveret til vores investorer – både i år – men også siden vi startede rejsen tilbage i 1986. 

På dagen kan du desuden deltage i foredrag, blive klogere på investeringer i ind- og udland og få en snak med nogle af de mange børsnoterede selskaber og finansielle udbydere, som står klar i messeområdet til at give inspiration til din portefølje.

Tid og sted
Tirsdag den 20. september 2016 fra klokken 11:00-20:00.
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Amager Boulevard 70, 2300 København.