Formuepleje inviterer til InvestorDagen i Aarhus

Dansk Aktionærforening byder tirsdag den 7. juni velkommen til Danmarks største messe for private investorer. Mød en række uvildige rådgivere, børsnoterede selskaber og finansielle udbydere - heriblandt Formuepleje.

Tirsdag den 7. juni slår Dansk Aktionærforening endnu en gang dørene op til InvestorDagen - Danmarks største messe for private investorer. Som sædvanlig har Formueplejes investorer gratis adgang til messen.

Hele dagen har du desuden mulighed for at møde Formueplejes formuerådgivere og andre udstillere. Du kan også deltage i foredrag, blive klogere på investeringer i ind- og udland og få en snak med nogle af de mange børsnoterede selskaber og finansielle udbydere, som står klar i messeområdet til at give inspiration til din portefølje.

Tid og sted
Tirsdag den 7. juni 2016 fra klokken 11.00-19.00.

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus.

 

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>