2016: Ex-kupon - udstedelse af andele uden ret til udbytte

Bestyrelserne for investeringsforeningerne Absalon Invest og Investeringsforeningen Formuepleje har den 21. januar 2016 vedtaget, at der i nedennævnte afdelinger udstedes andele uden ret til udbytte for 2015:

  • Absalon Invest, afdeling Danske Aktier ex-kupon: Fondskode DK0060699320
  • Investeringsforeningen Formuepleje, afdeling Globale Aktier ex-kupon: Fondskode DK0060699593
  • Investeringsforeningen Formuepleje, afdeling Forbrugsaktier ex-kupon: Fondskode DK0060699403

Andelene vil være optaget til handel på Nasdaq Copenhagen fra den 27. januar 2016 og frem til de ordinære generalforsamlinger den 31. marts 2016 for Investeringsforeningen Absalon Invest og den 26. april 2016 for Investeringsforeningen Formuepleje.

Investorerne vil i perioden frem til de ordinære generalforsamlinger kunne købe beviser i afdelingerne, uden at de får udbetalt udbytte for regnskabsåret 2015. Dette udbytte ville ellers blive beskattet hos investor, selvom vedkommende først har købt beviserne i 2016.

Udbyttet for de tre investeringsfonde er pr. bevis beregnet til:

  • Absalon Danske Aktier: 28,20 kr.
  • Formuepleje Globale Aktier: 17,60 kr.
  • Formuepleje Forbrugsaktier:  0,40 kr.

Efter afholdelsen af de ordinære generalforsamlinger vil andelene uden ret til udbytte blive ombyttet til andele med ret til fremtidigt udbytte.

Læs mere om ex-kupon fonde, og om hvordan investor kan spare skatten på udbyttet.

Prospekter

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>