Vores danske aktier helt i front

Formuepleje har en større palet af investeringsløsninger, blandt andet Absalon Invest, Danske Aktier, hvor porteføljemanagerne bag nu udmærker sig ved at være blevet kåret som det team, der har leveret det højeste risikojusterede afkast.

Som bekendt har danske aktier de seneste år leveret et højere afkast end det globale aktiemarked, dog med en højere risiko. Netop evnen til at levere højt risikojusteret afkast er helt centralt for de investeringsbeslutninger, som Formuepleje træffer, og på det punkt er teamet fra SEB, der står bag aktieudvælgelsen i Absalon Invest, Danske Aktier, helt i top.

For nyligt bragte FinansWatch artiklen "SEBinvest er bedst på danske aktier". Kåringen er baseret på FinansWatch' beregninger, der viser, at aktiestrategien målt på evnen til at skabe merafkast i forhold til risikoen er den bedste fond.

Desuden har strategien med fem stjerner hos Morningstar de seneste ti år ligget nummer 1 blandt alle investeringsfonde med danske aktier. De seneste fem år har den ligget nummer 6 blandt mere end 30 fonde (inklusive de lukkede), og derudover er porteføljen bygget op omkring nogle af de samme strategier som Formueplejes globale aktieportefølje, hvor der er lagt vægt på spredning af antallet af aktier og ikke på nogen bestemt stilart (small-cap, value og så videre).

Begge investeringsfonde, Absalon Danske Aktier og SEBinvest Danske Aktier, har år til dato givet et afkast på mere end 24 procent.

Du kan læse mere om, hvordan du bliver investor i Formuepleje her. Du er også altid velkommen til at kontakte en af vores rådgivere.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>