SKAT: Fejlregistreringer i selvangivelsen 2014

Formuepleje har de seneste dage desværre erfaret, at SKAT i nogle tilfælde ikke har registreret bevægelser og beholdninger af Formueplejeaktier/-investeringsbeviser i årsopgørelsen for 2014 korrekt.

Formuepleje har de seneste dage været i kontakt med en række investorer, der har undret sig over forskellige typer af manglende registreringer og fejlagtige opdateringer af deres beholdninger på deres årsopgørelse for 2014.

Vi er nu i fuld gang med at identificere de forskellige fejlregistreringer. På dette grundlag retter vi henvendelse til SKAT med henblik på få rettet de enkelte årsopgørelser. Derfor beder vi jer om at have tålmodighed og afvente mere information fra Formuepleje.

Inden månedens udgang vil Formuepleje gøre status på processen på formuepleje.dk.

Kontakt os

Har du konstateret fejl eller manglende registreringer af dine beholdninger af Formueplejeaktier og/eller -investeringsbeviser, kan du kontakte 

Formuerådgiver Gitte Brøgger Led, telefon 87 46 49 84.
Mail gitte.broegger.led@formuepleje.dk

Formuerådgiver Henrik Jackerott, telefon 87 46 49 34.
Mail henrik.jackerott@formuepleje.dk

Læs mere om den skat, der betales i forbindelse med investering i Formueplejeforeningerne.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>