Magasinet FORMUE ude nu

Gennem de seneste par måneder har diskussionen om formidlingsprovision fyldt meget i investeringsbranchen og i det danske mediebillede generelt. I årets sidste udgave af Magasinet FORMUE kan du læse mere om, hvor Formuepleje placerer sig i debatten, som vi i øvrigt hilser velkommen.

Vores investeringsfilosofi er baseret på at mindske interessekonflikten mellem investor og kapitalforvalter mest muligt. Derfor kan du også læse mere om, hvordan Formueplejes 70 medarbejdere helt konkret arbejder med at beskytte investorerne og deres interesser så godt som muligt. 

Derudover fortæller vi blandt andet også, hvad den optimale aktiestrategi har til fælles med et stjernespækket fodboldhold, hvorfor Formuepleje i fremtiden forventer attraktive afkastmuligheder i realkredit og hvordan den akademiske tangentporteføljeteori også leverer resultater i praksis.

Læs hele Magasinet FORMUE som pdf

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>