Investeringskonceptet bag Formuepleje Safe

Formuepleje Safe er et unikt investeringskoncept, der bygger på idéen om moderat gearing af en lavrisikoportefølje af obligationer og aktier med det klare formål at opnå et attraktivt risikojusteret afkast.

Formuepleje Safe har siden starten i 1988 bevist, at foreningen kan levere attraktive afkast til investorerne. 1 million kroner investeret ved opstart den 1. maj 1988 er siden vokset til mere end 30 millioner kroner* før skat.

Formuepleje Safe bygger på to centrale investeringsteorier, som Formuepleje siden 1988 har opnået stor erfaring og ekspertise med. Den ene er sammensætningen af optimale porteføljer, hvor omfattende analyser klart viser, at en portefølje med 25-35 procent aktier og 65-75 procent obligationer har et optimalt forhold mellem forventet afkast og risiko. Denne teori er belønnet med en nobelpris.

Den anden teori er tangentporteføljeteorien, der betyder, at afkast- og risikoegenskaber forøges ved gearing, som for Formuepleje Safe er på cirka to gange egenkapitalen. Dermed opnås et attrraktivt forhold mellem afkast og risiko.  

I perioden fra 1. maj 1988 til 1. maj 2018 har Safe leveret et årligt gennemsnitligt afkast på 12,61 procent*, hvilket er et væsentligt merafkast sammenlignet med hvad en tilsvarende investering i globale aktier har givet et årligt gennemsnitligt afkast i samme periode.

Læs mere

Du kan læse mere om Formuepleje Safe og vores måde at investere på andre steder på vores hjemmeside:

 Du er også velkommen til at kontakte os på 87 46 49 00 eller info@formuepleje.dk

*Bemærk, at historiske afkast ikke er garanti for fremtidige afkast. Formuepleje anbefaler, at investorer søger individuel investeringsrådgivning, herunder også skatterådgivning, inden investering foretages.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>