Har du husket at tilmelde dig Formueplejedagen?

BEMÆRK: Der er lukket for tilmeldinger til efterårets Formueplejedag 2015.

Dette efterår handler Formueplejedagen om, hvordan Formuepleje plejer grundelementerne i vores klassiske foreninger. Vi fortæller også om, hvordan vi hver dag arbejder med at skabe det bedst mulige langsigtede afkast i forhold til risikoen - også set i lyset af de store kursudsving, vi har oplevet i 2015.

Formueplejedagen i Musikhuset Aarhus er afholdt, men du kan stadig nå at melde dig til Formueplejedagen i København, som afholdes på

Hotel Scandic Sydhavnen mandag den 2. november 2015 kl. 17.00.

Tilmeld dig på info@formuepleje.dk eller 87 46 49 00.

Formueplejedagen er forbeholdt Formueplejes investorer. Er du endnu ikke investor, kan du læse her, hvordan du bliver det.

 

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>