Formuepleje inviterer til forårets InvestorDagen i København

Bør du investere i biotek-aktier? Hvad er risikoen, og hvor stort er afkastpotentialet?

InvestorDagen KBH

InvestorDagen 2015 i København er endnu en gang på trapperne, og som altid har Formueplejes investorer gratis adgang til messen, der i år sætter fokus på de faktorer, man skal være opmærksom på, når man investerer i biotek-selskaber.

Hele dagen har du desuden mulighed for at møde Formuepleje og andre udstillere. Du kan også deltage i foredrag, blive klogere på investeringer i ind- og udland og få en snak med nogle af de mange børsnoterede selskaber og finansielle udbydere, som står klar i messeområdet til at give inspiration til din portefølje.

Tilmeld dig InvestorDagen 2015 her.

Husk at skrive "Formuepleje" i feltet "Inviteret af medlem eller virksomhed".

Du kan læse mere om InvestorDagen 2015 her.

Tid og sted
Onsdag den 18. marts 2015 fra klokken 11.30-19.30

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Amager Boulevard 70, 2300 København

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>