Kom gratis til InvestorDagen 2015 i København

I forbindelse med Dansk Aktionærforenings investormesse, InvestorDagen 2015, som i år afholdes tirsdag den 22. september kl. 10.30-19.30 på Radisson Blu Scandinavia Hotel, har Formuepleje hermed fornøjelsen af at kunne tilbyde nuværende og kommende investorer en gratis billet til messen (normalpris kr. 150,- pr. person).

På messen har du blandt andet mulighed for at deltage i et foredrag, hvor vi vil fortælle om Formueplejes særlige investerings- og kundekoncept.

Derudover kan du møde Formueplejes senior formuerådgivere, som står klar ved vores stand for at svare på spørgsmål og gøre dig klogere på, hvordan du som investor får mere ud af din formue.

Tilmelding sker via Dansk Aktionærforenings hjemmeside her. Husk at notere "Formuepleje" i feltet "inviteret af medlem eller virksomhed". Der er et begrænset antal billetter.

Tilmelding sker via Dansk Aktionærforenings hjemmeside her. Husk at skrive "Formuepleje" i feltet "Inviteret af medlem eller virksomhed".

Tid og sted

Tirsdag den 22. september 2015 fra klokken 10.30-19.30

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Amager Boulevard 70, 2300 København

 

 

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>