Få mere at vide om investering hos Formuepleje

Kom til intromøde hos Formuepleje, og bliv klogere på, hvordan vi kan bevare og øge din formue.

Formuepleje afholder med jævne mellemrum introduktionsmøder, der er målrettet investorer, der gerne vil vide mere om, hvordan Formuepleje kan forvalte deres formue bedst muligt.

Intromøderne foregår på vores kontorer i Aarhus og Hellerup og varer mellem én og halvanden time. På den tid kommer vi hele vejen rundt om Formueplejes koncept, og efterfølgende vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål over et let traktement.

Deltagelsen i møderne er helt uforpligtende, og du vælger selv, om du bagefter vil tage imod tilbuddet om et individuelt møde, hvor en af vores formuerådgivere vil yde mere konkret investerings- og formuerådgivning.

Se hvornår vi holder intromøde nær dig, og tilmeld dig her

Har du ikke tid eller mulighed for at komme til et møde lige nu, kan du også nøjes med at bestille vores intropakke.  

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os på tlf. 87 46 49 00 eller via mail info@formuepleje.dk.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>