Se video fra Formueplejedagen

Se eller gense Formueplejedagen fra april/maj 2014. Videoen er optaget på den første Formueplejedag i Musikhuset i Aarhus den 29 april.

VELKOMST VED NIELS B. THUESEN
Formueplejekoncernens administrerende direktør Niels B. Thuesen byder velkommen til forårets Formueplejedag.

 

Er afkastet i forhold til risikoen tilfredsstillende?
Af Direktør, partner Søren Astrup, Formueplejeforeningerne

Formueplejes investeringsløsninger leverede igen i 2013 solide afkast i forhold til risikoen på trods af stigende lange renter og et markant skifte i den amerikanske pengepolitik. 2014 byder på nye og anderledes udfordringer både investeringsmæssigt og i forhold til afnoteringen af de gamle aktier.

 

Aktuel investeringsudsigt
Med Direktør, partner og investeringsstrateg Henrik Franck og investeringsdirektør og partner Leif Hasager

Verdensøkonomien er stadig ved at komme sig oven på finans- og gældskriser, og selvom væksten er på vej frem, er der hele tiden både økonomiske og politiske bump på vejen. Emerging markets fortsætter de seneste års negative udvikling og giver investeringskomiteen nye udfordringer, der skal tackles. Men hvad betyder emerging markets for det globale vækstbillede?

 

Når rødt er gult - og grønt ser rødt
Af Direktør, partner Henry Høeg

Formueplejes investeringsselskaber er overgået til børsnoterede investerings- og kapitalforeninger. Af lovgivningsmæssige årsager indebærer det en anderledes klassificering af risiko - selvom intet er ændret. Vi fortæller om risiko og trafiklysfarver samt en udfordret logik i en beskyttet verden.

 

Afrunding og spørgsmål
Spørgerunde med Niels B. Thuesen, Søren Astrup, Henrik Franck, Leif Hasager og Henry Høeg.

 

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>