Se de nye videoer om Formuepleje Safe

I mere end 26 år har Formuepleje Safe leveret et gennemsnitligt årligt afkast på 13 procent. Få hele historien i vores nye videoer.

Historien om Formuepleje Safe går tilbage til 1988, og gennem hele perioden frem til i dag har selskabet (som i dag er en forening) leveret et markant merafkast i forhold til eksempelvis Globale aktier.

I maj sætter Formuepleje derfor fokus på Formuepleje Safe, der gennem de seneste 26 år har leveret et gennemsnitligt årligt afkast på 13 procent. Det gør vi blandt andet med en 30 sekunder lang video, som forklarer, hvordan Safe historisk set har klaret sig gennem IT-bobler, terrorangreb og finanskriser. Se videoen her.

For at give et mere detaljeret overblik over den historiske performance har vi også lavet en længere reklamefilm, som fortæller hele historien om flagskibet Formuepleje Safe, der siden opstarten har fået en investering på 100.000 kroner til at vokse til 2.400.000 kroner i dag.

Se videoen her:

 

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>