Sådan håndterer du skatten 2013

Har du i 2013 investeret frie midler i en eller flere af Formueplejes aktier, skal du højst sandsynligt betale skat af den gevinst, der har været på dine aktier. Skat har dog beregnet skatten automatisk.

Alle formueplejes investeringsselskaber er såkaldte skattefrie selskaber. Det betyder, at investorer, der har investeret frie midler i en eller flere af aktierne, bliver lagerbeskattet som kapitalindkomst af den realiserede og/eller urealiserede gevinst. Beløbet, der beskattes som kapitalindkomst, fremgår af felt nr. 38 på årsopgørelsen for 2013. Oplysningerne om gevinst/tab indberettes til Skat af pengeinstitutterne og IKKE af Formuepleje.
 
I forbindelse med kontrol af årsopgørelsen for 2013, der i øjeblikket er tilgængelig på Skats hjemmeside, er det investors pligt at kontrollere, at den skat, som Skat automatisk har beregnet, er korrekt.

Læs mere om lagerbeskatningen. 

Fejl i årsopgørelsen for 2013.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>