Nyt FORMUE-magasin på gaden

Årets tredje udgave af Magasinet FORMUE er nu udkommet i trykt og online-version. I det nye nummer kan du blandt andet læse, hvordan Formuepleje hele tiden justerer sit unikke investeringskoncept og blive klogere på, om det mon er blevet tid til at rebalancere dine virksomhedsobligationer.

Du kan også dykke med ned i Formueplejes arkiver og finde ud af, hvorfor Formueplejeforeningerne hedder det, de gør, eller lære, hvorfor vi deler nationalbankdirektør Lars Rohdes holdning om, at det er en god ide at gribe ind over for de ellers populære afdragsfrie lån.

Klik her for at læse Magasinet FORMUE på smartphone eller tablet.

Alle navnenoterede investorer får tilsendt magasinet med posten. Er du endnu ikke investor men ønsker at læse artiklerne i papirformat, kan du gratis bestille vores intropakke, hvor du finder et trykt eksemplar af Magasinet FORMUE. Bestil intropakken her.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>