Mød Formuepleje på InvestorDagen i Kolding

Tirsdag den 11. november 2014 holder Dansk Aktionærforening for første gang InvestorDag i Kolding, og som investor i Formuepleje har du gratis adgang til messen.

InvestorDagen i Aarhus og København var med tusindvis af besøgende i form af private investorer en kæmpe succes. Derfor slår Dansk Aktionærforening nu for første gang dørene op til InvestorDagen i Kolding. På messen kan du møde uvildige rådgivere som Formuepleje, børsnoterede selskaber og andre finansielle udbydere. Formueplejes investorer har gratis adgang til messen og de forskellige aktiviteter hele dagen.

Dagen igennem er der mulighed for at deltage i en række seminarer og foredrag, hvor VIP-gæstetalere, topchefer og analytikere som for eksempel Karen Frøsig og Bjørn Sibbern vil give dig nyttig viden og inspiration til, hvordan du får mest muligt ud af dine investeringer.

Også Formueplejes direktør Henry Høeg vil være at finde på talerstolen, hvor han blandt andet vil fortælle om det unikke investeringskoncept Formuepleje Safe, der har givet et gennemsnitligt årligt afkast på 13 procent gennem 26 år.

Tilmelding
Du tilmelder dig arrangementet via Dansk Aktionærforenings hjemmeside. Husk at skrive "Formuepleje" i feltet "Inviteret af medlem eller virksomhed" for at få gratis entre til arrangementet. Der er et begrænset antal billetter.

Tid og sted
Tirsdag den 11. november 2014 på Hotel Comwell Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding. Dørene åbner klokken 11.30.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>