Læs årets sidste nummer af Magasinet FORMUE

I dette nummer af Magasinet FORMUE går vi bag om afkastene og beskriver tankegangen og de konkrete processer, der ligger til grund for Formueplejes investeringsbeslutninger.

Vi sætter blandt andet fokus på risikostyring, aktiv forvaltning og langsigtede investeringer i årets sidste udgave af Magasinet FORMUE.

Du kan også blive klogere på begreberne kapitaludlodning og aktietilbagekøb, og hvorfor selskaber verden over har så stor fokus på at købe egne aktier og øge aktieudbyttet frem for at styrke balancen yderligere.

Derudover kommer du helt med ned i investeringskomiteens maskinrum, hvor du kan læse, hvordan Formueplejes direktører og kapitalforvaltere jævnligt diskuterer den aktuelle økonomiske situation og vurderer, hvorvidt de investeringsmæssige beslutninger, der tidligere er truffet, skal ændres.

Men vigtigst af alt fortæller vi historien om nødvendigheden i at investere langsigtet, at lægge sig fast på en velovervejet beslutning og ikke bedømme kvaliteten af en investering ud fra de afkast, den er i stand til at levere på den helt korte bane.

Kort sagt handler dette nummer af Magasinet FORMUE om Formueplejes måde at arbejde med investering på - og hvordan denne tilgang adskiller sig fra andre kapitalforvaltere. Derfor kan du blandt andet læse artiklerne:

Alle investorer, der ønsker det, får automatisk tilsendt magasinet med posten. Klik her for at downloade Magasinet FORMUE som pdf eller læs online-versionen her. Vil du hellere læse bladet på papir, kan du gratis bestille vores intropakke, som indeholder et trykt eksemplar af Magasinet FORMUE. Bestil intropakken her.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>