Kom med Formuepleje til Land Live

Formuepleje inviterer alle investorer og samarbejdspartnere til den unikke tværkunstneriske forestilling Land Live i Musikhuset Aarhus.

LandLive

Tirsdag den 16. september opfører Formuepleje i samarbejde med Kristian Lilholt og Musikhuset Aarhus den tværkunstneriske koncertoplevelse Land Live. Musik, malerier og lyrik skaber en smuk symfoni, når 11 solister som blandt andre Michala Petri, Benjamin Koppel, Nanna Lüders og Ida Friis Virenfeldt lægger stemmer og instrumentale færdigheder til film og billeder af den danske natur.

Ideen til projektet opstod, da Kristian Lilholt i 2006 for første gang oplevede billedkunstneren Carsten Franks otte landskabsmalerier. Udstillingen tog Kristian Lilholt med storm, og i løbet af de følgende år komponerede han otte stemningsfulde sange og musikalske forløb som akkompagnement til de store værker og poetiske tekster, der fulgte med. Siden blev Kim Søgaard udvalgt til at skabe otte film over musikken og de imponerende malerier, der afspejler de mange nuancer i årstidernes danske landskaber.

Land Live er desuden en eksklusiv mulighed for at opleve Carsten Franks landskabsmalerier, som normalt hænger hos Jyske Finans og ellers ikke er tilgængelige for offentligheden. Billederne udstilles fra den 16. september klokken 11.00 i Musikhusets Foyer Syd.

Har du lyst til at deltage i arrangementet, kan du kontakte sekretariatet på 87 46 49 00 eller info@formuepleje.dk. Billetterne er gratis og fordeles efter først-til-mølle princippet.

Tid og sted
16. september 2014 kl. 20.00
Musikhuset Aarhus, Store Sal

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>