Invitation til forårets Formueplejedag

Forårets Formueplejedage står endnu en gang for døren og løber igen i år af stablen i Musikhuset Aarhus og på Hotel Scandic Sydhavnen i København.

I år kan du blandt andet blive klogere på de udfordringer, der venter i 2014 både investeringsmæssigt, men også i forhold til afnoteringen af de gamle aktier. Derudover giver vi et overblik over situationen på emerging markets, og endelig kaster vi et kritisk blik på logikken (eller manglen på samme?) bag klassificeringen af røde, gule og grønne investeringsprodukter.

Alle investorer er velkomne til at deltage i Formueplejedagen i Musikhuset Aarhus den 29. april 2014 og i København på Hotel Scandic, Sydhavnen den 12. maj 2014. Der er udsendt invitationer med posten til alle navnenoterede investorer, og tilmelding sker ved at indsende udfyldt svarkupon eller ved henvendelse til sekretariatet på telefon 87 46 49 00. Tilmeldingen er først registreret, når du har modtaget en bekræftelse.

Arrangementet afsluttes som altid med et let traktement.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>