InvestorDagen: Gratis for Formuepleje-investorer

Onsdag den 17. september løber InvestorDagen 2014 af stablen i København, og som investor i Formuepleje har du gratis adgang til messen, der er arrangeret af Dansk Aktionærforening.

InvestorDagen KBH

I år danner Radisson Blu Scandinavia Hotel i København rammerne om InvestorDagen 2014, hvor du hele dagen har mulighed for blandt andet at møde Formuepleje og andre uvildige rådgivere. Du kan også deltage i foredrag, blive klogere på investeringer i ind- og udland og få en snak med nogle af de mange børsnoterede selskaber og finansielle udbydere, som står klar i messeområdet til at give inspiration til din portefølje.

Dagen igennem vil gæstetalere og topchefer fra dansk erhvervsliv som Nils Smedegaard Andersen, CEO i A.P. Møller-Mærsk, Morten Hübbe, CEO i Tryg, og Bjørn Sibbern, CEO i Nasdaq OMX, holde spændende foredrag om aktuelle emner. Formuepleje holder også foredrag, hvor kundedirektør og partner Claus Richardt Holm vil være at finde på talerstolen.

Formålet med messen er at styrke aktiekulturen i Danmark ved at skabe rammerne for en god dialog mellem virksomhederne og den private investor. Sidste år deltog flere end 2.200 i den populære messe, og Dansk Aktionærforening forventer, at billetterne også hurtigt vil blive udsolgt i år.

Skynd dig derfor at tilmelde dig InvestorDagen 2014 i København.

Husk at skrive "Formuepleje" i feltet "Inviteret af medlem eller virksomhed".

Du kan læse mere om InvestorDagen 2014 her og se listen over indlægsholdere, som opdateres løbende, her.

Tid og sted
Onsdag den 17. september 2014 fra klokken 10.30-19.00

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Amager Boulevard 70, 2300 København

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>