Investér dine VSO-midler i Formuepleje

Der er stramme regler for, hvad du må investere din opsparing i virksomhedsskatteordningen i. Men Formueplejes produkter er ikke underlagt disse restriktioner, og derfor kan det være en stor fordel at placere dine VSO-midler i de lagerbeskattede Formueplejeforeninger.

Er du advokat, revisor eller anden selvstændig erhvervsdrivende, og har du sparet penge op i virksomhedsskatteordningen, er der stramme regler for, hvad du må investere i. Du må for eksempel hverken investere pengene i enkeltaktier som Novo Nordisk eller A.P. Møller-Mærsk eller i udbytteudloddende aktie- og obligationsafdelinger fra investeringsforeningerne.

Men restriktionerne gælder ikke investeringer i hverken Formuepleje eller Absalon Invest. Du må nemlig gerne investere dine VSO-midler i obligationer og lagerbeskattede afdelinger fra kapital- og investeringsforeninger.

Dermed er der fri adgang til at investere i Formueplejes unikke konceptafdelinger med en blanding af obligationer og aktier samt afdelinger, der kun indeholder aktier eller obligationer, som alle er optimeret til på langt sigt at levere et højt risikojusteret afkast. En af investeringsmulighederne er Formuepleje Safe, der i perioden fra 1. maj 1988 til 1. maj 2018 har leveret 12,61 procent i årligt gennemsnitligt afkast*.

Formuepleje har stort udbud

Formueplejeforeningerne og Absalon Invest, der også administreres af Formuepleje, udbyder aktuelt i alt 12 afdelinger, der alle er lagerbeskattede og derfor kan placeres i virksomhedsskatteordningen.

Det gælder altså Formueplejes seks kapitalforeningsafdelinger, Pareto, Safe, Epikur, Penta, Merkur og Fokus samt de to investeringsforeningsafdelinger, Optimum og LimiTTellus. Absalon Invest har fire forskellige investeringsforeningsafdelinger med blandede investeringer i aktier og obligationer, der hedder Balance, Stabil, Moderat og Vækst. Se alle afdelingerne under menupunktet Fonde og Afkast.

Rådgivning om VSO-midler

For at opnå den bedst mulige individuelt tilpassede investeringsportefølje anbefaler Formuepleje, at personer, som har investerbare midler under virksomhedsskatteordningen, kontakter en af vores formuerådgivere for rådgivning om den bedst mulige sammensætning af en portefølje under hensyntagen til risikoprofil, investeringshorisont og ønske om likviditet.

Hold investeringerne adskilt

Rent praktisk anbefaler vi, at investeringen i Formueplejeforeningerne adskilles fra placeringen af de øvrige midler, idet pengeinstituttet bør oprette et særskilt depot og konto. Det vil gøre det lettere for investor og revisor at lave skatteregnskab.

Vil du vide mere om investering af VSO-midler?

Er du interesseret i at vide mere om mulighederne for at investere dine midler i virksomhedsordningen i Formueplejes løsninger, kan du læse mere om VSO investering her.

*Historiske afkast er ingen garanti for fremtidige afkast.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>