Formueplejes 7 investeringsselskaber afnoteres i marts

OMX Nasdaq Copenhagen har imødekommet Formueplejeselskabernes anmodning om afnotering af de syv investeringsselskaber. Det forventes at ske medio marts 2014. Afnoteringen skyldes, at alle værdierne i de syv selskaber den 8. januar 2014 blev flyttet over i et nyt regi af børsnoterede investerings- og hedgeforeninger.

Nasdaq OMX har vurderet anmodningerne og selskabernes situation og finder, at afnotering ikke er til væsentlig skade for investorernes interesser eller markedets ordentlige funktion. På den baggrund imødekommes anmodningen. Den forventede sidste handelsdag for selskabernes aktier på Nasdaq OMX vil blive meddelt markedet af Nasdaq OMX, men selskaberne forventer, at sidste handelsdag for aktien bliver medio marts 2014.

Når aktierne er afnoteret, forventes det, at Formueplejekoncernen og andre interessenter afgiver et købstilbud til aktionærerne. Mere information følger.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>