Formuepleje stærkt til stede på Investordagen

Årets store investordag i København løb af stablen onsdag den 17. september med stor succes for Formuepleje.

Formuepleje deltog aktivt i gårsdagens store Investordag, der var arrangeret af Dansk Aktionærforening, på Hotel SAS Radisson på Amager. Knap 60 store og små virksomheder og finansielle udbydere var repræsenteret, og der blev afholdt en lang række spændende foredrag.

Messens absolutte trækplaster var direktøren for A.P.Møller-Mærsk, Nils Smedegaard Andersen, der åbnede dagen med et inspirerende indlæg om Mærsk-koncernen og dens fremtidsudsigter. Den nyvalgte skatteminister Benny Engelbrecht var også blandt de populære foredragsholdere.

Formuepleje var stærkt repræsenteret på sin stand med flere formuerådgivere, og der var hele dagen høj aktivitet, spørgsmål og samtaler med både bestående og nye investorer. Kundedirektør og partner Claus Richardt Holm holdt midt på eftermiddagen foredrag for en fyldt sal.

Han fortalte om Formueplejes unikke investeringskoncept, hvordan vi har skabt solide risikojusterede afkast over mange år og han redegjorde for, hvordan mere velhavende kunder får adgang til uafhængig investeringsrådgivning i form af omfattende formueanalyse, rapportering og kundearrangementer. Der var pæn spørgelyst og efterfølgende høj aktivitet på standen.

Du kan se programmet på Dansk Aktionærforenings hjemmeside, hvor du om nogle dage også kan se eller gense de enkelte foredrag.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>