Formuepleje satser internationalt

Formuepleje øger koncernens ressourcer til formidling af dets investeringsprodukter udenfor Danmark. Den nyudnævnte Head of International Sales, Søren Rytoft, skal løfte denne store opgave.

I de seneste 28 år har Formuepleje altovervejende koncentreret sig om formidling af investeringsprodukter til danske investorer, men med sidste års tilkøb af kapitalforvalteren Alfred Berg, samt CPH Capital Fondsmæglerselskab, er der tilført ressourcer inden for kunderelationer og kundeadministration af institutionelle kunder i såvel Danmark som internationalt. Disse ressourser aktiveres nu i forhold til det europæiske investeringsmarked.

Fokus på professionelle kunder i udlandet

I spidsen for indsatsen har Formuepleje valgt den nyudnævnte Head of International Sales, Søren Rytoft, der kommer fra en stilling som adm. direktør for Absalon Capital Fondsmæglerselskab - et selskab i Formueplejekoncernen.

"Vi tager næste store skridt i vækststrategien for Formuepleje ved meget fokuseret at angribe det europæiske investeringsmarked. Målet vil primært være professionelle og institutionelle kunder, hvor vi kan tilbyde Formuepleje Gruppens forskellige investeringsstrategier, siger adm. direktør Niels B. Thuesen, Formueplejekoncernen.

Stærk profil med internationalt netværk

Head of International Sales, Søren Rytoft, har som direktør for Alfred Berg og tidligere Head of Institutional Sales for Storbritannien og Norden hos BNP Paribas Investment Partners mange års erfaring med salg og formidling af investeringsløsninger i Norden og Europa.

"Jeg glæder mig meget til at kunne koncentrere mig 100 procent om at aktivere og udbygge det stærke europæiske netværk, jeg har opbygget som direktør for Alfred Berg og som områdeansvarlig for institutionelt salg inden for BNP Paribas Investment Partners", siger Søren Rytoft.

Ny direktør for Absalon Capital Fondsmæglerselskab

I forbindelse med udnævnelsen af Søren Rytoft gennemføres nogle mindre rokeringer i koncernen, idet direktør i Formuepleje og medlem af bestyrelsen for Absalon Capital, Henrik Franck, overtager posten som direktør for Absalon Capital Fondsmæglerselskab. Han fratræder derfor som bestyrelsesmedlem samme sted.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>