Første FORMUE-magasin i 2014 er nu på gaden

I det nyeste nummer af Magasinet FORMUE får du en kritisk vurdering af udviklingen i 2013, et realistisk bud på det, der venter i det nye år og meget mere.

I årets første udgave af Magasinet FORMUE ser Formuepleje blandt andet med et kritisk blik tilbage på året, der gik, og på hvordan de enkelte Formueplejeselskaber (nu Formueplejeforeninger) har performet.

Men vi tager også et skridt endnu længere tilbage - nemlig tilbage til 1986, hvor Formuepleje-konceptet for første gang så dagens lys - og kigger nærmere på den udvikling og de begivenheder, der har gjort Formuepleje til det, det er i dag. Endelig vender vi blikket fremad og giver et bud på det, vi kan forvente i 2014 - både i forhold til Formueplejeforeningerne og andre økonomiske spørgsmål generelt.

Derfor kan du i dette nummer blandt andet læse:

Klik her for at læse Magasinet FORMUE på smartphone eller tablet.

Du kan også læse online-versionen her. For at læse artiklerne på papir kan du bestille vores intropakke, hvori du finder et gratis trykt eksemplar af Magasinet FORMUE. Bestil intropakken her.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>