Fejl i årsopgørelsen for 2013

Formuepleje har erfaret, at flere investorer har konstateret, at der er fejl i deres årsopgørelser, da SKAT i rubrik 38 har anført en gevinst på Formueplejeaktier, der vedrører investors pensionsdepoter. Dette udløser en fejlagtig restskat. Fejlen er opstået ved bankernes indberetning af handler i pensionsdepoter, der hos SKAT fremstår som handel i frie depoter.

For berørte investorer er løsningen for nuværende, at de enten retter beløbet i rubrik 38 eller nulstiller beløbet, såfremt man ikke har haft lagerbeskattede aktier eller beviser i sit frie depot. Alternativt kan man kontakte SKAT, der kan rette årsopgørelsen.

SKAT er opmærksom på problematikken og samarbejder med bankerne om at rette op på fejlen.

Sådan håndterer du skatten for 2013.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>