Afnotering: Spørgsmål & svar

Som sidste led i migreringsprocessen får alle investorer i Formueplejeselskaberne nu mulighed for at afhænde deres aktier i ”de tømte” Formueplejeselskaber.

Hvad skal jeg gøre med mine "tømte" Formueplejeaktier, der stadig ligger i mit depot?

Du skal ikke foretage dig noget endnu. Som ejer af aktier i Formueplejeselskaberne vil du i løbet af de kommende måneder modtage information fra Formuepleje om, hvordan aktierne vil blive indløst fra dit depot.

Hvornår er aktierne ude af mit depot?

Processen forventes at strække sig ind i 2. halvår 2014.

Hvis jeg ønsker at sælge mine aktier nu, hvad gør jeg så?

Du kan benytte dig af Formueplejeselskabernes vedtægtsbestemte indløsningsret. Du skal dog være opmærksom på, at en sådan handel kan medføre forholdsmæssige store omkostninger for dig i forhold til aktiernes værdi. Formuepleje beregner sig ikke gebyr ved transaktionen, men alle handler pålægges et gebyr på 250 kroner* til Nordea, ligesom din egen depotbank typisk opkræver gebyr. Afventer du den igangværende proces, vil indløsningen ske uden omkostninger for dig.

Hvor kan jeg se, hvad mine aktier er værd?

Formueplejeselskaberne er ikke længere børsnoterede, hvorfor værdien af aktierne i din netbank ikke længere opdateres på daglig basis. Selskaberne opgør dog fortsat den indre værdi én gang dagligt.

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har yderligere spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte Formuepleje på telefon 87 46 49 00 eller på mail info@formuepleje.dk 

De gamle aktier afnoteret - hvad så?

*Bemærk, at pr. 1. juni 2020 er prisen for handel gennem Formuepleje steget fra 250 kroner til 600 kroner. Gebyret går ikke til Formuepleje, men til banken. Læs mere her.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>