Se video fra Formueplejedagen

Omkring 1200 navnenoterede aktionærer deltog i efterårets Formueplejedage, som blev afholdt i både Aarhus og København. Se eller gense indlæggene her eller download præsentationerne som PDF.

VELKOMST VED CLAUS HOMMELHOFF
Formueplejes stifter Claus Hommelhoff indleder efterårets Formueplejedag og byder alle aktionærerne velkommen.

 

VELKOMST VED NIELS B. THUESEN
Formueplejekoncernens administrerende direktør Niels B. Thuesen byder velkommen til efterårets Formueplejedag.

Se præsentationen i pdf-version her.

 

PERFORMANCE OG MIGRERING
Formueplejeselskaberne har frem til maj i år oplevet meget tilfredsstillende resultater. Siden da har finansmarkederne budt på nye udfordringer. Hvad er de aktuelle temaer på markederne og udsigterne for 2014?

Slutspurten for Formueplejeselskabernes overgang fra børsnoterede selskaber til foreninger er i fuld gang. Søren Astrup er direktør i Formueplejeselskaberne og forklarer, hvad migreringen betyder for dig som investor.

Se præsentationen i pdf-version her.

 

INVESTERINGSSTRATEGEN I DEN VARME STOL
På Formueplejedagene i foråret vovede investeringsstrateg Henrik Franck at give Formueplejes bud på, hvilke aktiver investorerne burde investere i, og hvilke de skulle undgå.

Direktør Henry Høeg sætter Henrik Franck i den varme stol og stiller ham til ansvar for forudsigelserne.

Se præsentationen i pdf-version her.

 

FOKUS: LAV RISIKO - HØJT AFKAST
Formuepleje Fokus investerer i danske realkreditobligationer og gearer op til fire gange. Siden sin fødsel i foråret 2009 har Fokus leveret markante positive afkast med en lav risiko. Senior kapitalforvalterne René Rømer og Erik Bech forklarer, hvordan aktiv styring betyder, at Fokus fortsat kan levere høje afkast -- selvom renten er stigende.

Se præsentationen i pdf-version her.

 

ET SPØRGSMÅL OM TILLID
Investering er meget mere end en vurdering af den bedste mulighed for afkast i forhold til risikoen. Investering er også en aktiv beslutning om at lade andre træffe de rigtige valg. Henry Høeg stiller skarpt på begrebet tillid og forklarer, hvorfor tillid er vigtigt, hvis man vil have det maksimale ud af sine investeringer.

Se præsentationen i pdf-version her.

 

SPØRGSMÅL FRA INVESTORERNE
Formueplejes oplægsholdere svarer på spørgsmål fra salen.

 

 

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>