Opfølgning på Formueplejedagene

Formueplejedagene i foråret 2013 er nu afholdt i København, Vejle og Aarhus. Her kan du se eller gense foredragene på video og downloade de tilhørende PowerPoints.

Velkomst

Administrerende direktør for Formueplejekoncernen Niels B. Thuesen byder velkommen og fortæller om Formueplejes værdier.

Fortsat stærke resultater

Direktør for Formueplejeselskaberne Søren Astrup beretter om de gode resultater i 2012, der er fortsat ind i de første måneder af 2013.

Investeringsstrategi og risikostyring

Formuepleje har en aktiv risikostyring. Investeringsdirektør Leif Hasager fortæller, hvordan Formuepleje arbejder med risikostyring.

Kunsten er vægtning - hot or not

Det, der adskiller de dygtige fra de mindre dygtige rådgivere, er evnen til at vægte de forskellige aktiver i kundens porteføljer. Ved investeringstrateg Henrik Franck.

Omdannelse af selskaberne i gang

Direktør for Formueplejeselskaberne Søren Astrup fortæller om de kommende forandringer, der er nødvendige for at placere selskaberne i et fremtidssikret investeringsmiljø.

Når gratis ikke er gratis

Med udgangspunkt i en analyse af en af verdens førende forskere fortæller direktør Henry Høeg om de store udfordringer, det giver, at renten er tæt på nul.

Afslutning

Afslutning ved administrerende direktør for Formueplejekoncernen, Niels B. Thuesen.

 

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>