Opfølgning på Formueplejedagene

Formueplejedagene i foråret 2013 er nu afholdt i København, Vejle og Aarhus. Her kan du se eller gense foredragene på video og downloade de tilhørende PowerPoints.

Velkomst

Administrerende direktør for Formueplejekoncernen Niels B. Thuesen byder velkommen og fortæller om Formueplejes værdier.

 

Fortsat stærke resultater

Direktør for Formueplejeselskaberne Søren Astrup beretter om de gode resultater i 2012, der er fortsat ind i de første måneder af 2013.

 

Investeringsstrategi og risikostyring

Formuepleje har en aktiv risikostyring. Investeringsdirektør Leif Hasager fortæller, hvordan Formuepleje arbejder med risikostyring.

 

Kunsten er vægtning - hot or not

Det, der adskiller de dygtige fra de mindre dygtige rådgivere, er evnen til at vægte de forskellige aktiver i kundens porteføljer. Ved investeringstrateg Henrik Franck.

 


Omdannelse af selskaberne i gang

Direktør for Formueplejeselskaberne Søren Astrup fortæller om de kommende forandringer, der er nødvendige for at placere selskaberne i et fremtidssikret investeringsmiljø.

 

Når gratis ikke er gratis

Med udgangspunkt i en analyse af en af verdens førende forskere fortæller direktør Henry Høeg om de store udfordringer, det giver, at renten er tæt på nul.

 

Afslutning

Afslutning ved administrerende direktør for Formueplejekoncernen, Niels B. Thuesen.