Populære Formueplejedage i efteråret

Efter afholdelsen af den sidste Formueplejedag onsdag den 13. november er efterårets Formueplejedage nu et overstået kapitel. Hele 1194 navnenoterede aktionærer havde tilmeldt sig de populære arrangementer, som både blev afholdt i Aarhus og København.

Formueplejedagene blev indledt ved administrerende direktør Niels B. Thuesen, der bød alle aktionærerne velkommen med en god historie - nemlig historien om Formuepleje Safe. (Se eller gense videoen her). Efter et blik på historien vendte direktøren blikket fremad mod det, han kalder Formuepleje 3.0. Et nyt og bedre Formuepleje, men med de samme kerneværdier.

Niels B. Thuesen takkede aktionærerne for deres støtte og opbakning til Formuepleje gennem tiden og gav derefter ordet til direktør i Formuepleje Fund Management, Søren Astrup, som blandt andet brugte sit indlæg til at fortælle, hvad migreringen af Formueplejeselskaberne fra selskaber til børsnoterede foreninger betyder for investorerne.

"Det er et spørgsmål om at fremtidssikre vores investeringskoncept, som nu har levet i mere end 25 år, så vi fremover kan gøre det samme i nye rammer," sagde Søren Astrup efter at have forklaret, hvorfor investeringsselskaber ikke længere er den bedste løsning for investorerne i Formuepleje.

I det efterfølgende indlæg satte direktør Henry Høeg investeringsstrategen Henrik Franck i den varme stol og stillede ham til regnskab for de bud på fremtiden, han havde givet ved Formueplejedagene i april. Gennemgangen viste, at Henrik Franck på vegne af investeringskomitéen i april havde det rigtige bud på udviklingen for aktier og obligationer, der udgør 95 procent af alle investeringerne i Formueplejeselskaberne.

Formuepleje arbejder hele tiden målrettet for at skabe det bedste afkast til investorerne, og kapitalforvalterne René Rømer og Erik Bech fortalte om, hvordan aktiv forvaltning af Formuepleje Fokus har gjort, at det i år er gået så godt for netop dette selskab. De to kapitalforvaltere fortalte desuden, at de forventer en stigning på yderligere 6-7 procent over den næste år.

Henry Høeg sluttede efterårets Formueplejedag med sine tanker om, hvorfor tillid er vigtigt, hvis man vil have det maksimale ud af sine investeringer.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>