Ombytningsforhold for afdeling Globus

Pr. den 17. maj 2013 blev investeringsbeviser i afdeling Globus ombyttet til investeringsbeviser i CPH Capital Globale Aktier.

Ombytningsforholdet er opgjort i forhold til de pr. 7. maj 2013 opgjorte indre værdier og udgør 1:0,978781.

Det vil sige, at 100 investeringsbeviser i afdeling Globus ombyttes til 97 investeringsbeviser i CPH Capital Globale Aktier, idet den overskydende værdi af 0,8781 investeringsbeviser af Investeringsforeningen Glous udbetales til depotets afkastkonto. Beløbet skal beskattes i henhold til gældende regler.

Ejerne af investeringsbeviser i Investeringsforeningen Globus har fået direkte besked fra Værdipapircentralen om ombytningen.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til sekretariatet i Formuepleje, tlf.nr. 87 46 49 00, mail: info@formuepleje.dk.

Se ombytningserklæring fra Deloitte.

 

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>