Læs om afkast, risiko og investering i det nye FORMUE-magasin

Magasinet FORMUE er udkommet. Denne gang kan du læse om levering af merafkast til investorerne, om pengepolitik, der ikke virker og om besparelser kontra vækst samt om opgradering af Formueplejes risikostyring.

Den nye udgave af Magasinet FORMUE er netop udkommet. I dette nummer kan du læse om nogle af de tanker, der ligger bag sammensætningen af Formueplejeselskabernes aktieporteføljer. En af Formueplejes vigtigste målsætninger er at skabe mest muligt afkast til vores investorer med en fornuftig risiko.

I artiklen "Aktiv styring giver investorerne merafkast" beskriver Formueplejes aktiestrateg, Otto Friedrichsen, processen bag udvælgelsen af selskaber til porteføljerne. Kombineret med CPH Capitals systematiske investeringsproces og nøje udvælgelse af aktierne er aktiv styring nemlig et redskab til at skabe merafkast til investorerne. Målt over det seneste år har det givet et merafkast på 7,2 procent.

Om at se klart i al slags vejr

Risikostyring spiller også en stor rolle i forhold til aktiv aktieudvælgelse og det at skabe merafkast til investorerne. Derfor kan du i dette nummer også læse om vores nye erhvervsPhD, Jesper Veng Pedersen, som skal konstruere nye risikostyringsmodeller og bringe Formueplejes risikostyring helt frem i front. Problemet med de eksisterende modeller er nemlig, at man udelukkende bruger historiske data til at se ind i fremtiden, og det kan give stor usikkerhed.

Vækst eller besparelser

Læs også kapitalforvalter René Rømers analyse af den europæiske gældskrise i artiklen "Kyniske hjerner … blødende hjerter" om det spændingsfelt, der findes mellem nødvendige nedskæringer og de mennesker, besparelserne rammer.

Læs også

Som altid byder magasinet også på markedsvurderinger, relevante nyheder - blandt andet om vores markante udvidelse på østfronten i København - og som noget nyt kan du nu også gå på opdagelse i vores brevkasse, hvor vi svarer på investorernes spørgsmål omkring penge, økonomi og investeringer.

Klik her for at læse Magasinet FORMUE på smartphone eller tablet, eller download magasinet som PDF.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>