Formueplejedage i november

Efterårets Formueplejedage er på trapperne, og i år slår vi dørene op til det populære arrangement på Hotel Scandic i Sydhavnen og i Musikhuset Aarhus.

Til dette års Formueplejedage kan du blandt andet høre om de flotte resultater, Formueplejeselskaberne har leveret til sine investorer, og om, hvad overgangen fra børsnoterede selskaber til foreninger kommer til at betyde for dig som investor.

Vi stiller også skarpt på den aktuelle udvikling på finansmarkederne og på vores succesfulde obligationsselskab Fokus, der nu er blevet børsnoteret, og så kan du desuden få at vide, hvordan tillid og investering hænger sammen.

Alle aktionærer har mulighed for at deltage i Formueplejedagen i København onsdag den 6. november på Hotel Scandic, Sydhavnen fra kl. 17.00 - cirka 20.00 eller i Aarhus tirsdag den 12. november i Musikhuset, Symfonisk sal fra kl. 17.00 - cirka 20.00

Der er udsendt indbydelser til alle navnenoterede aktionærer. Tilmelding sker ved at indsende udfyldt svarkupon eller ved henvendelse til sekretariatet på telefon 87 46 49 00. Bemærk, at tilmeldingen først er registeret, når du har modtaget en bekræftelse.

Arrangementet afsluttes med et let traktement.

Læs invitationen i PDF-format her.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>