Formuepleje styrker investerings- og rådgivningskompetencen

Den Aarhus-baserede kapitalforvalter, Formuepleje, etablerer sig nu for alvor i Østdanmark og har netop ansat endnu to stærke profiler til at styrke investerings- og rådgivningskompetencen – denne gang med base i Hellerup. Henrik Franck er ansat som Director of Client Portfolios og Claus Richardt Holm som Director, Sales and Clients.

Den Aarhus-baserede kapitalforvalter, Formuepleje, etablerer sig nu for alvor i Østdanmark og har netop ansat endnu to stærke profiler til at styrke investerings- og rådgivningskompetencen - denne gang med base i Hellerup. Henrik Franck er ansat som Director of Client Portfolios og Claus Richardt Holm som Director, Sales and Clients.

Stærk investeringsprofil

Henrik FranckHenrik Franck får en helt central nøglerolle for Formuepleje i København. Her skal han som leder sikre, at det stadig voksende antal sjællandske investorer i Formuepleje fortsat bliver tilbudt investeringsløsninger af absolut topkvalitet.

Henrik Franck har mere end 20 års investeringserfaring fra branchen, senest som investeringsdirektør i PFA, og han har vidtgående erfaring med at rådgive kunder og udvikle optimale produkter til investorerne. Han indtræder samtidig i Formueplejes investeringskomité og bliver tillige formand for komiteen for vore kunders porteføljesammensætning.

Erfaren rådgiver

Claus HolmRådgivningsteamet bliver suppleret af Director, Sales and Clients Claus Richardt Holm. Han har 25 års erfaring fra Carnegie Asset Management, SEB Wealth Management og senest Fondsmæglerselskabet Investering & Tryghed. Han får ansvaret for salg og kundeaktiviteter og skal i den rolle sikre kunderne solid og individuel formuerådgivning af høj kvalitet.

Uvildighed er centralt

Administrerende direktør for Formuepleje koncernen, Niels B. Thuesen, udtaler: "Med ansættelsen af Henrik Franck og Claus Richardt Holm er to vigtige brikker faldet på plads for at kvalitetssikre, at vi tilbyder kunderne den optimale rådgivning og formueforvaltning. Begge vil bidrage til at fastholde vore centrale værdier om personlig investeringsrådgivning, ingen indtjening fra transaktioner samt åbenhed om investeringsstrategi, afkast og omkostninger. Samtidig øger vi Formueplejes synlighed i København og letter dermed tilgængeligheden for investorerne i Østdanmark.

For yderligere oplysninger til ansættelserne henvises til direktør i Formuepleje A/S Fondsmæglerselskab, Henry Høeg, på tlf.: 4013 7336. mail: hh@formuepleje.dk.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>