CPH Capital vinder prestigefyldt pris

Formueplejes aktieteam, CPH Capital, har opnået topplacering i kategorien Globale Aktier af det anerkendte tyske investeringshus, Sauren.

Det tyske investeringsforeningshus Sauren har tildelt CPH Capital topplaceringen i kategorien "Globale Aktier" på baggrund af en omfattende analyse af CPH Capitals kvalitative investeringsprocesser og performance. Det er CPH Capital, der står bag udvælgelsen af de cirka 50-60 aktier, der ligger i alle Formueplejeselskabernes porteføljer.

Succesfuld investeringsproces

Sauren begrunder sin topplacering af CPH Capital med, at teamet bag CPH Capital, der ledes af investeringsdirektør David Dalgas, har formået at udvikle og fastholde en succesfuld investeringsproces baseret på en kvantitativ udvælgelse og en efterfølgende kvalitativ selektion ved anvendelse af blandt andet fundamental cash-flow analyse, strategianalyse af virksomheden samt ledelsesvurdering. Siden opstarten af CPH Capital Globale Aktier for godt to år siden har afdelingen leveret et akkumuleret merafkast til investorerne i forhold til benchmark på 11,7 procent.  

Administrerende direktør for Formuepleje og CPH Capital Niels B. Thuesen udtaler:

"Vi er stolte og samtidig ydmyge over at modtage denne prestigefyldte pris i form af Saurens Golden Reward 2013. Prisen opfatter vi som en aner­kendelse af vores målret­tede indsats på at udvikle og fastholde en dokumenteret og disciplineret investeringsproces med avanceret risikostyring."

Om Sauren Fonds-Service AG

Sauren Fonds-Service AG er en international anerkendt udvælger af porteføljemanagere med et stærkt fokus på at finde de bedste porteføljemanagere. Sauren fokuserer på at analysere og vurdere managernes evne til fremadrettet at skabe høj kvalitet og dermed merafkast. Sauren Golden Reward for 2013 betyder, at Sauren vurderer, at CPH Capital besidder et ekstraordinært højt niveau af kvalitet i sin kapitalforvaltning og har en høj sandsynlighed for fremadrettet at levere merafkast i forhold til markedet. Læs mere på http://www.sauren.de/.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>