Brev til aktionærerne

I forbindelse med migreringen fra selskaber til foreninger har Formuepleje medio november sendt et brev med orientering til alle navnenoterede aktionærer i Formueplejeselskaberne. I brevet fortæller vi blandt andet om fordelene ved migreringen, hvad denne kommer til at betyde for Formueplejeselskaberne (undtagen Fokus), og hvordan man som aktionær skal forholde sig. Læs hele brevet her.

Læs også den brochure, Formuepleje har udarbejdet, for at forklare migreringen og processen omkring den i detaljer. Du finder pdf-udgaven af brochuren her.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>