Guldægget frem i lyset

I et kvart århundrede har Formuepleje forsøgt at åbne danskernes øjne for de mere eller mindre skjulte milliardindtægter bankerne har på at formidle salg af investeringsbeviser. Det har været svært for Formuepleje at trænge igennem, men nu er det lykkedes for Penge- og Pensionspanelet.

I rapporten "Formidlingsprovision ved Investeringsbeviser" dokumenterer Professor Ken L. Bechmann og cand. polit Peter Wendt, at de danske banker årligt tjener 2,3 milliarder kroner på at formidle salg af investeringsbeviser.

I Formuepleje er der  ingen skjulte omkostninger. Vi fortæller åbent og ærligt, hvad vi tjener og vores honorar afhænger i høj grad af, hvor stort investorernes afkast er.

Magasinet Penge på DR satte sig for at undersøge, hvor meget formidlingsprovisionen koster ganske almindelige danskere.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>