Formueplejedage 2012

Efterårets Formueplejedage løb af stablen i midten af november, og hele 1200 aktionærer havde tilmeldt sig de populære arrangementer. Derfor har vi igen i år valgt at lægge indlæggene med Formueplejes eksperter ud på vores hjemmeside. Se eller gense de enkelte indlæg fra Formueplejedagene her.

Velkomst
Administrerende direktør i Formuepleje-gruppen Niels B. Thuesen byder velkommen til Formueplejedagen i Musikhuset Aarhus.
Se video

Stærke afkast - stærk model
Formueplejeselskabernes direktør Søren Astrup orienterer om afkast og risikoniveauer i Formueplejeselskaberne.
Se video

Matematisk, grafisk, praktisk
Modeller kan være vanskelige og kedelige at gennemgå. Formueplejes investeringsmodel -- Tangentporteføljemodellen med fokus på langsigtet afkast -- har været baseret på samme grundtanke gennem de sidste 25 år. Nu piller direktør Henry Høeg de store ord af modellen og forklarer den "Matematisk, grafisk, praktisk".
Se video

På alle motorer
De stærke afkast i Formuepleje bygger på evnen til at navigere på både aktie- og obligationsmarkederne. Populært sagt er der to motorer til at trække afkastmaskinen. Formueplejes kapitalforvalter Rene Rømer og Per la Cour fra CPH Capital ser frem mod 2013.
Se video

De bedste råd fra Formuepleje
Formuerådgiver Anders Kristiansen har dækket op til en tre-retters menu som afslutning på Formueplejedagen. Til forret serverer han en let skatterådgivning, hovedretten står på en frisk portion pension, og til dessert har han anrettet en lille finansiel bombe. Ifølge Anders Kristiansen taber man som investor nemlig penge, selvom man har fravalgt risiko - de fleste er bare ikke klar over det.
Se video

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>