Formueplejedage 2012: Stærke afkast - stærk model

Efterårets Formueplejedage løb af stablen i midten af november, og hele 1200 aktionærer havde tilmeldt sig de populære arrangementer. Derfor har vi igen i år valgt at lægge indlæggene med Formueplejes eksperter ud på vores hjemmeside. Se eller gense de enkelte indlæg fra Formueplejedagene her.

Stærke afkast - stærk model

I en verden udfordret af den europæiske gældskrise og rekordlave renter kan det være svært at navigere som investor. Er det aktier eller obligationer, man skal satse på? Og hvordan sikrer vi, at investorerne i Formueplejeselskaberne både får markedets bedste afkast/risikoforhold og den bedste investorbeskyttelse i den kommende tid?

Formueplejeselskabernes direktør Søren Astrup orienterer om afkast og risikoniveauer i Formueplejeselskaberne.

Find præsentationen på PDF her.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>