Formuepleje styrker investorinformationen

kommunikationschefChefredaktør Søren Verup fra Penge & Privatøkonomi tiltræder den 1. januar 2013 stillingen som kommunikationschef i Formuepleje. Formuepleje har dermed ansat en stærk profil til at sikre uafhængig investorinformation af høj kvalitet.

"Med ansættelsen af Søren Verup får Formuepleje en meget erfaren kommunikator, der foruden sin dybe indsigt i såvel privatøkonomiske som investeringsmæssige problemstillinger evner formidlingens svære kunst," siger direktør i Formuepleje Management, Søren Astrup.

Investor i centrum
Som uafhængig kapitalforvalter lægger Formuepleje stor vægt på, at investorerne forstår og er velinformerede om de investeringsprodukter, som Formuepleje udbyder og rådgiver omkring.

"Det er min grundholdning, at en rådgiver udelukkende skal tage udgangspunkt i kundens behov. Som kommunikationschef bliver det min opgave at give Formueplejes kunder den bedst mulige information, så investoren kan træffe attraktive og langsigtede investeringsbeslutninger. Det arbejde glæder jeg mig til at udføre i tæt samarbejde med medarbejdere og investorer," siger Søren Verup.

Søren Verup er oprindeligt bankuddannet investeringsrådgiver, har HD i Finansiering og Kreditvæsen samt en journalistuddannelse fra DJH i Aarhus. De seneste fem år har han været chefredaktør for månedsmagasinet Penge & Privatøkonomi.

For yderligere oplysninger:
Direktør Søren Astrup
Telefon: 87 46 49 20
Mobil: 61 69 16 20

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>